Starea de “luni dimineata” se amelioreaza cu remediul floral Hornbeam

Starea de “luni dimineata” se amelioreaza cu remediul floral Hornbeam

Foarte multi dintre noi avem o stare particulara atunci cand incepe saptamana de lucru.

Emotiile caracteristice sunt lipsa de interes si de entuziasm insotite adesea de o oboseala a lucrului neinceput!

In acest context, avem tendinta de a amana tot ce este important si urgent si ajungem sa ne ocupam timpul cu tot felul de activitati care nu ne solicita prea mult.

Mai mult, simtim ca nu putem incepe ziua, si ma refer in mod particular la ziua de luni, decat daca apelam la un energizant sub forma unei cafele, a unei tigari sau a unei portii de ceva dulce.

Ne simtim deja obositi numai cand ne gandim la cate avem de facut, avem senzatia ca nu le vom duce pana la capat si prin urmare preferam sa le amanam. Cu alte cuvinte, e vorba de o oboseala care se manifesta la nivel emotional, ea neavand la baza o cauza fizica sau mentala.

Cei care au o munca cu sarcini repetitive si cu un program bine determinat sufera tot mai mult de pe urma acestei stari de “luni dimineata”.

In mod paradoxal, cei „atinsi” de o astfel de stare isi pot capata foarte repede energia si entuziasmul daca li se ofera de facut ceva interesant, desprins din rutina zilnica.

Exemplele de mai jos ne ajuta sa intelegem mai bine care sunt caracteristicele unei astfel de stari:

“Tocmai am venit din vacanta, am fost doua saptamani in care m-am simtit plin de viata, ba chiar am reusit sa ma trezec in fiecare dimineata devreme, fara sa apelez la alarma. Acum ma ingrozesc numai la gandul ca trebuie sa merg la munca, ma simt deja obosit si fara vlaga.”

“Copilul meu se trezeste foarte greu dimineata cand trebuie sa mearga la scoala si nu are chef de nimic. Am crezut ca este de vina oboseala, dar in weekend sau in vacante el este primul care e gata de plecare si ne trage pe toti ceilalti dupa el…dar cand vine vorba de scoala, e tare greu de urnit.”

Floarea de carpen (remediul floral Hornbeam) ne vine in ajutor pentru a readuce entuziasmul in viata noastra si a neutraliza stari precum plictiseala, lipsa de interes, depresia si inertia care ne obosesc inainte sa incepem ????

Acest articol detalieaza punctual o stare emotionala specifica, dar remediul Hornbeam este doar unul din cele 38 de remedii descoperite de doctorul britanic Edward Bach acum mai bine de 80 de ani. In cea mai mare parte din cazuri (peste 99%), este nevoie de mai multe remedii care sa echilibreze starea emotionala, de aceea o discutie cu un practician autorizat in aceasta terapie este calea recomandata pentru a culege din plin toate beneficiile acestui sistem de tratament unic, care a trecut de mult proba timpului.

Ultimele articole

Adauga comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.