Atunci cand pare ca nu mai exista speranta…

Atunci cand pare ca nu mai exista speranta…

Dintr-o perspectiva spirituala, orice suflet este intr-un proces de evolutie si ascensionare, totul evolueaza in mod continuu si firesc, nimic nu stagneaza.

Speranta este forta care ne impinge mai departe pe firul vietii in situatiile in care simtim ca suntem blocati, ca nu mai exista iesire sau cale de rezolvare.

Sunt momente in viata, de cotitura, le-as numi eu, cand pare ca toate solutiile au esuat si nici macar speranta nu mai este de ajuns pentru a vedea luminita de la captul tunelului.

Remediul floral Gorse actioneaza subtil si readuce speranta chiar si pentru cel mai resemnat suflet.

Pentru a intelege mai bine, iata cateva afirmatii care sunt un indiciu clar al „florii sperantei” sau „trompetei ingerilor”, asa cum mai este denumita planta:

“Nu mai este nimic de facut, asa ca m-am resemnat.”

“Nu are sens sa iti mai bati capul cu mine, nu vezi ca sunt o cauza pierduta?”.

“Am aplicat la atat de multe job-uri si nimeni nu m-a sunat, asa ca nu are rost sa mai ma obosesc.”

“Am picat examenul auto de trei ori pana acum, deci e clar ca nu sunt facut sa devin sofer. Voi ramane pieton pentru tot restul vietii.”

Un alt indiciu ajutator este modul in care se fac astfel de afirmatii, tonul este unul detasat, dar in acelasi timp plin de amaraciune si de tristete.

Lipsa sperantei ne impiedica sa gandim dintr-o perspectiva noua sau sa ne transformam intr-un observator al experientei pe care o traim si din acest motiv aduce cu sine o multitudine de emotii grele, de vibratie joasa, care ne apasa existenta si fac ca situatia respectiva sa para mult mai sumbra decat este in realitate.

Vorbim deci de sentimente de pesimism, pierderea oricarui licar de speranta si de incredere ca intotdeauna exista o cale de rezolvare a oricarei probleme.

De multe ori, persoanele aflate intr-o astfel de ipostaza raman totusi deschise la solicitarile celorlalti, astfel ca ele merg sa mai incerce de exemplu o noua terapie daca cei din anturaj insista, dar sunt ferm convinse ca nu vor obtine un rezultat diferit.

Utilizarea constanta si pe o perioada de timp potrivita a remediului floral Gorse va aduce mai multa lumina in suflet si astfel norii negri incep usor, usor sa se indeparteze. Persoana devine din ce in ce mai deschisa catre noi posibilitati de abordare a problemei in cauza.

Remediul are o actiune uimitoare deoarece ne reda abilitatea si motivatia de a vedea noi oportunitati la orizont care merita incercate. Pe scurt, este un ghid de incredere in redarea sperantei!

Terapia florala Bach este o solutie naturala si blanda care se concentreaza pe redarea armoniei emotionale si ne ajuta sa refacem echilibrul dintre corp si minte.

Dr. Edward Bach, cel care a descoperit aceasta terapie spunea despre remediile florale ca „sunt capabile sa ne inalte si sa ne aduca mai aproape de spiritul nostru, asemenea muzicii de calitate sau a oricarui lucru maret care ne inspira si, totodata, sa ne aduca pacea interioara si sa ne vindece suferintele”.

Ultimele articole

Adauga comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.